«IKALAMAITSO»

«IKALAMAITSO»

Fra hovedstaden til øst over

Fra 10 dager / 9 netter eller flere/mindre dager og netter

Denne turen er for deg som er glad i naturen. Andasibe  regnskogen og dens fuktige og frodige primærskog med dens unikk lemur arte  « Indri Indri ». Videre til «Akanin’ny Nofy» eller «Drømmereir» : privat park med fauna og flore… videre på båtturen gjennom Pangalana Kanalen til den første havnebyen på Madagaskar i Toamasina. Vi avslutter hovedturen på Nosy Bora/Sainte Marie øya som tilbyr deg 3 S og hvalsafari fra juli til september!

Reiserute C1: Ankomst til AntananarivoAndasibe Manambato Ankanin’ny Nofy (båt)Pangalana KanalToamasina (bil)Mahambo (bil)Nosy Bora/Sainte Marie (båt)Antananarivo (fly)AvreiseReiserute C2: Ankomst til AntananarivoAndasibe Toamasina Mahambo Nosy Bora/Sainte Marie (bil)Antananarivo (fly)AvreiseReiserute C2: Ankomst til AntananarivoNosy Bora/Sainte Marie (fly)Mahambo (båt)ToamasinaAndasibeAntananarivo Avreise eller fortsettelen til sør, nord eller vest over?  

Høydepunkter :

 • Verdagsliv på høyland, på kysten… 
  • Historie, kultur
  • Natur og landskap, kulturlandskap
  • Tropikalsk skog
  • Privat reserve med fauna og flora, spessielt den nokturne lemuren «Aye Aye». Hos Palmarium.
  • Idylisk båttur gjennom Pangalana Kanalen 
  • Sol, sjø og strand
  • Torg, håndarbeid, krydder …     

For at du får gode opplevelser, så tilbyr vi våre pakketurer som inkluderer transport (bil, fly, båt,…), innkvartering, restaurasjon, ev. guid, ev. inngangsbillett og guiding i parkene…

For mer informasjon om turene, kontakt oss!

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *