Hasina og Mamy

RANDRIAMAHAZO Hasina er utdannet i Universitetet i Stavanger. Hun snakker derfor norsk, og hun har lang erfaring og mye kunnskap om reiseliv. Hun har reist noen land i Europa og på fastland i Afrika. For eksempel å reise til Nordkapp og for å være der ved «Midnattsolen» var så fascinerende og en rik opplevelse… Den tilsvarende sterke følelsen ønsker hun for deg som reiser på Madagaskar! 

RANDRIANANDRAINA Mamy er en praktisk mann og en stor kjenner av Madagaskar. Takket være nettverket og kunnskapen han har om landet, vil Mamy tilfredsstille ønskene og forventningene dine så langt det er mulig. Han har også reist i Europa og på fastland i Afrika.

Hasina og Mamy: med den store kjærligheten til landet vårt og en stor følelse av fellesskap, har vi to jobbet i tjue år med våre samarbeidspartnere, for ansvarlig og bærekraftig turisme. Vi fremmer vår økologiske og kulturelle arv, og vi inkluderer respekt for kultur og miljø i turene våre. Vi er også engasjert i utviklingen av den nasjonale reiselivsnæringen, gjennom deltakelse av lokalsamfunn.